Video o zkouškách z poslušnosti s Honzou Farkačem

Udělej si jednou provždy jasno ve zkouškách z poslušnosti!

V tomto videu se dozvíš všechno, co by tě mohlo zajímat o zkouškách z poslušnosti a spoustu věcí, nad kterými tě ani nenapadlo se zamyslet. Budeš mít jasno v tom, jaké zkoušky jsou vhodné pro tvého psa a co všechno spolu můžete dokázat.

Objednávat můžeš zde!

Milý pejskaři, milá pejskařko,

zamyslel/a ses někdy nad tím, kolik je v Národním zkušebním řádu a v Mezinárodním IGP řádu zkoušek z poslušnosti? Nebudu tě napínat, je jich 32! A to ještě některé mají modifikace pro malá plemena, takže možností je opravdu hodně. Jak se v tom má člověk vyznat? Která zkouška má smysl? Na kterou zvládne tvůj pes natrénovat? Podle čeho se rozhodnout, kterou zkoušku zvolit?

Zkušební řády jsou hrozně dlouhé a nepřehledné a při jejich čtení člověk usne do pěti minut. Většina kamarádů zná ty zkoušky, které se psem sami složili, ale širší přehled jim také chybí. Řády se navíc mění a o zkouškách koluje hodně nepravdivých tvrzení, která třeba už dávno neplatí.

Nezoufej! V tomto videu se ve všech těchto zkouškách zorientuješ a uděláš si jasno v tom, co je vhodné pro tvého psa. 

Co všechno se dozvíš:

  • Jaké jsou hlavní rozdíly mezi IGP a NZŘ – možná se některý z nich pro tvého psa hodí víc
  • Jak si všech 32 zkoušek přehledně rozdělit do několika kategorií a zorientovat se v nich
  • Které zkoušky z obou řádů si navzájem zhruba odpovídají
  • Jaká je posloupnost zkoušek – které zkoušky na sebe navazují a jak
  • Přehled cviků – která zkouška obsahuje které cviky, aby ses mohl/a vyhnout například metrovce, pokud ji tvůj pes neskáče
  • Jak vybrat tu správnou zkoušku pro tvého psa na základě mnoha kritérií
  • Stručný přehled o každé z 32 zkoušek – co tě na ní čeká, proč ji složit, pro koho je vhodná

BONUS navíc zdarma!

K videu dostaneš ještě grafické materiály, které ti spletitost zkušebních řádů objasní ještě víc!

  • Přehlednou grafiku návazností jednotlivých zkoušek – víš, že za určitých podmínek můžeš jít se psem na IBGH1, můžeš jít na IBGH3, ale nemůžeš jít na IBGH2? Díky této grafice rozklíčuješ i tuto záhadu.
  • Vyčerpávající tabulku všech 32 zkoušek a všech cviků – usnadní ti orientaci ve zkouškách a snadno si tak vybereš vhodnou zkoušku pro tvého psa.
  • Zkouškový rozhodovací strom – odpovíš na pár otázek a snadno zjistíš, které zkoušky tvůj pes může skládat a dozvíš se i tipy, jak dál postupovat, abyste si portfolio zkoušek rozšířili.
  • Návrhy zkoušek pro různé psy a situace – tato tabulka ti ukáže, jak přemýšlet o skladbě zkoušek pro tvého psa pomocí různých modelových příkladů (malý pes, začínající psovod, starší pes, atd.).

Tohle vše máš k videu zdarma!

A kdo že jsem já?

Jmenuju se Honza Farkač. Trénink psů si mě našel jako moje životní poslání. Nic mi nedělá větší radost než pomáhat psům a jejich lidem, aby si lépe rozuměli a dokázali spolu zdánlivě neuvěřitelné věci. 

Co se mých úspěchů týče, tak jsem s tervuerení fenkou Finkou Deabei absolvoval 10 velkých závodů (MČR, CACIT Dobříš, apod.) ve čtyřech závodních sezónách. I přes to, že má pouhých 16 kg, jsme drželi krok s maliňáky dvakrát většími než ona. A co je pro mě nejdůležitější, naše poslední závodní poslušnost byla stejně radostná jako ta první.

Důležité jsou ale úspěchy mých úžasných klientů. Ať už jde o australského ovčáka, který nechtěl nic vzít do tlamy a teď aportuje jak pán. Bulmastifa nebo dogu, kteří překonali všechny zdánlivé limity svých plemen a skládají zkoušky z poslušnosti. A nespočet dalších psů, se kterými to jejich majitelé chtěli vzdát, protože jim na cvičáku řekli, že „tohle nikdy cvičit nebude“…

Bude mi ctí a potěšením pomoct i tobě!

100% záruka vrácení peněz

Je mi jasné, že koupit si něco přes internet je dost ožehavá záležitost. Co když to nebude stát za ty peníze? Co když je to nějaký podvod? Co když už všechny informace vím a nic nového se nedozvím?

Za svým videem si stojím, dám za něj ruku do ohně. Pokud se ti nebude líbit, vrátím ti do koruny všechny peníze. Nemusíš mi říkat žádný důvod, nebudu se ptát. Napíšeš mi email, já ti vrátím peníze a bude to vyřízené.

Reference

Zde jen pár zpráv od diváků webináře, z jejhož záznamu toto video vzniklo – většina z nich byla tak přemožena množstvím informací, že po skončení webináře šla s hlavou jako pátrací balón spát 😀

Honzi, pecka, moc děkuju. Slyšela jsem pro mě dost hodně zajímavých postřehů 😉

Ahoj,chtěla bych poděkovat za perfektní webinář ze zkušebních řádů , zatím mám odposloucháno jednou – něco jiného je si v řádech číst a pak to takhle slyšet:).

Děkuji za webinář a ty bonusové materiály jsou perfektní 👍 Dobrá práce! Konečně nebudu mít v těch zkouškách takový bordel 🙂 Toto by si měl poslechnout určitě každý, kdo se sportovkou začíná 🙂

😀 díky jsi super budu se těšit.. Joo a ještě mimochodem zkouškový webinář byl úplně dokonalý ten pavouk (tabulka) je úplně best off… teď by se mi líbilo zpracovat do webinářů zkoušku po zkoušce ideálně s videem jak to má celé vypadat 😉 😀 kdyby si náhodou neměl do čeho píchnout.

Co to bude stát?

Máš dvě možnosti:

1) Stačí ti se na video podívat jako na přednášku, udělat si poznámky a hotovo. Nabízím ti možnost přístupu do skupiny na Facebooku, která video obsahuje, na jeden týden. Kolikrát si ho v tom týdnu pustíš, je na tobě. Když budeš mít k čemukoliv ve videu dotaz, můžeš se na mě kdykoliv obrátit.

  • Přístup k videu na jeden týden – 500 Kč

2) Video chceš mít stažené ve svém počítači/mobilu a mít možnost se k němu kdykoliv vrátit. Třeba až ti vyroste štěně a budeš se chtít pustit naplno do zkoušek. Také zde platí: když se budeš chtít na cokoliv zeptat, neváhej se na mě obrátit.

Tahle varianta je obzvlášť vhodná jako dárek pro blízkého pejskaře – stačí koupit pěknou flashku, video nahrát a dárek je hotov 😉

  • Stažení videa – 650 Kč

Navíc ke své objednávce dostaneš zdarma můj e-book “Úvod do vědomého výcviku“! V něm shrnuji ty nejzákladnější principy poslušnosti. Dozvíš se, jak správně cvičit, aby to tvému psovi i tobě dávalo smysl. Ukážeme si, jak se v rozsáhlém světě sportovní poslušnosti neztratit a vždycky najít vlastní cestu. A v neposlední řadě se dočteš, jak naučit svého psa jakýkoliv cvik v poslušnosti!

Nezapomeň! K videu dostaneš ještě grafické materiály zcela zdarma jako bonus!

To není všechno! Na video dostaneš výraznou slevu, když si k němu objednáš ještě něco jiného! Třeba neskutečně rozsáhlý a podrobný ebook o chůzi u nohy nebo některé z mých videí o výcviku nebo třeba tahák na BH-VT, pokud tě někdy v budoucnu tahle jen zdánlivě lehká a základní zkouška čeká. 

Pokud máš zájem zaplatit kryptoměnou (BTC nebo ETH), tak je to taky možné. Stačí mi dát vědět v objednávce nebo mailem.

Objednávat můžeš zde!