Pohodové zkoušky4

Kompletní průvodce ze čtyř různých úhlů pohledu
aneb
jak prožít zkoušky jinak – v klidu

Zkoušky se psem nemusí být plné nervů a nejistoty. Tento e-book ti pomůže změnit zkouškovou nervozitu, strach a pochybnosti v odhodlání, sebevědomí a úspěch! Dozvíš se všechno o tom, jak se na zkouškách chovat ať už jsi jen divák, účastníš se jako psovod, zkoušky organizuješ nebo jsi dokonce jejich vedoucím. Nic tě nepřekvapí a zkouškami propluješ naprosto sebejistě.

Milý pejskaři, milá pejskařko,

pokud se svým psem cvičíš poslušnost, dřív nebo později tě budou čekat zkoušky. Vyvrcholení tvého tréninkového snažení, příležitost ukázat jak dobře máte se psem natrénováno a zúročit tu tvrdou práci. Zkoušky jsou oslavou poslušnosti a opravdu významnou událostí v životě každého pejskaře.

Možná proto je s nimi spojeno spoustu očekávání, strachů, nervozity a stresu. Co když se něco pokazí? Co se tréninku týče, jsi v pohodě. Díky poctivému tréninku (při kterém jsem možná měl tu čest ti pomoci osobně, nebo prostřednictvím svých ostatních e-booků a videí) je tvůj pes připravený a zkoušku zvládne. Jenže to bohužel není všechno, s čím se na zkoušce budeš potýkat.

Zkoušky ti mohou zmařit zdánlivé maličkosti:

  • Drobná chybka v dokladech
  • Špatně umístěná překážka, kterou tvůj pes neskočí
  • Zmatek na zkouškách, který způsobí, že si rozhodíš psa ještě než začnete
  • Chaotická komunikace, kvůli které nebudeš ani vědět, kdy na zkoušky přijet
  • A milion dalších drobností…

A to jsme se ještě nedostali ani k tomu, jaká obrovská zodpovědnost to je zkoušky vést nebo organizovat. Na mnohé z nás tahle odpovědnost padla aniž bychom to čekali a dostali jsme se k ní jako slepí k houslím (mě nevyjímaje). Komunikace s rohodčím, koordinace účastníků, příprava placu… Tisíc drobností, které si žádají tvoji pozornost… Výkon a zážitek účastníků zkoušek z nemalé části závisí také na tobě a ty je nechceš zklamat, jsou to přece tvoji kamarádi… Jenže co teď s tím, když na poslední chvíli začaly dvě feny hárat a jeden z účastníků nemá výkonnostní knížku?

Proč ti nikdo nedokáže poradit, jak se s těmito problémy vyrovnat a prožít klidné a pohodové zkoušky, ať už jsi divák, účastník, organizátor nebo psovod?

Mám pro tebe dobrou zprávu, klidné zkoušky jsou na dosah – dovol mi představit ti můj e-book “Pohodové zkoušky4

  • Ať už se chystáš na své první zkoušky jen tak “na kukačku” jako divák, nebo na tebe padla odpovědnost dělat organizátora či dokonce vedoucího zkoušek (ano, tyhle dvě role by měly být ideálně oddělené) – díky tomuto e-booku ze zkoušek vytěžíš maximum pro sebe nebo pro tvé účastníky.
  • Zbavíš se předzkouškového stresu díky jistotě, že se na nic nezapomnělo a vše je připravené a naplánované k dokonalosti.
  • Eliminuješ riziko, že ti zkoušky pokazí nějaká organizační nebo administrativní chyba – s tímhle e-bookem je nemožné, aby se něco pokazilo.
  • Získáš tolik potřebné sebevědomí – na tvorbě tohoto e-booku se mimo jiné podílel Jirka Kolář, mezinárodní rozhodčí který má desítky let zkušeností anebo třeba Verča Průšová, která by dokázala odvedoucovat zkoušky snad i ve spánku. Já sám jsem zorganizoval a do posledního detailu připravil už sedmero zkoušek a v tomto e-booku získáš všechno naše know-how pro sebe.
  • Vždycky budeš vědět, co máš dělat – v e-booku najdeš nejen pratické rady co dělat krok za krokem, ale také checklisty a přehlednou časovou osu, takže se snadno zorientuješ a přípravou zkoušek propluješ s lehkostí.
  • Čeká tě přes 80 stran rad a tipů jak na organizační stránku zkoušek z pohledu diváka, účastníka, organizátora (na tuto roli se často zapomíná a přitom je nejdůležitější) a vedoucího zkoušek

Kupovat e-book je náročnější v tom, že si ho nemůžeš na rozdíl od normální knihy před koupí prolistovat. Zde alespoň pár stránek, abys měl/a představu, jak e-book vypadá:

Role diváka na zkouškách se může zdát triviální, ale i zde je prostor, jak se něco naučit a připravit se na zkoušky, kterých se později zúčastníš jako psovod. V roli účastníka tě pak čeká povinností už víc než dost a zodpovědnost nejen vůči sobě a svému psovi, ale i vůči ostatním:

Papírování nemá v oblibě asi nikdo, ale na zkoušce se mu nevyhneš a je důležité mít všechno v pořádku. Organizátor s doklady tolik do styku nepřijde, ale povinností a zodpovědnosti má snad víc než vedoucí zkoušek. Je zvláštní, že je tato role tak moc opomíjená…

Organizátor má mimo jiné za úlohu správně poskládat pořadí, aby se všem vyšlo vstříc a mohli se soustředit na cvičení a ne na organizační záležitosti okolo. Má na starosti zkoušky nanečisto a tvorbu “bitevního” plánu, díky kterému zkoušky proběhnou hladce. Tuhle část e-booku by si měl přečíst každý, byť se třeba chce zkoušek jen zúčastnit a nehodlá je organizovat.

Funkce vedoucího zkoušek je plná oficialit, komunikace s nejrůznějšími institucemi a také rozhodčím. Pokud to děláš poprvé je snadné se v tom ztratit a propadnout trochu zoufalství. Nicméně nemusíš se bát, e-book tě krok za krokem vším provede až do takových detailů jako co máš vyplnit do které kolonky formuláře…

Reference

Tady si můžeš poslechnout názory těch, kteří už e-book přečetli. Ať už jde o začátečníky, kteří jdou na první zkoušku nebo už ostřílené pejskařky, které se toho ale z e-booku taky dozvěděly hodně nového:

A ještě pár zpráv, co mi přišlo:

Už jsem párkrát na zkouškách byla, ale naprostou většinu toho nevím a nenapadlo by mě to.

Organizace je teda role, o který jsem dosud nevěděla nic a jen žasnu a strašně si přeju jít na takhle zorganizovanou zkoušku 🙂

Před zkouškami, zvlášť prvními, je těch nervů hromada a mít jednoduchý přehled jak to vlastně chodí, co si ohlídat apod. je hrozně důležitý, protože spoustu cvičákových matadorů ti to takhle fakt nepředá.

Oceňuji detail, se kterým to píšeš. Je dobře že je zmíněná veškerá administrativa a vůbec vše před samotnou zkouškou, což může být dost opomíjený.

Nečekala jsem že to bude až tak obsahle 🤩 konečně v tom budu mít taky jasno 🧡

Co to bude stát? 

E-book stojí 400 Kč, dostaneš ho ve formátu pdf ode mě emailem. Nicméně pokud si s e-bookem ode mě objednáš ještě něco dalšího, tak ho budeš mít jen za 350 Kč!

Navíc ke své objednávce dostaneš zdarma můj e-book “Úvod do vědomého výcviku“! V něm shrnuji ty nejzákladnější principy poslušnosti. Dozvíš se, jak správně cvičit, aby to tvému psovi i tobě dávalo smysl. Ukážeme si, jak se v rozsáhlém světě sportovní poslušnosti neztratit a vždycky najít vlastní cestu. A v neposlední řadě se dočteš, jak naučit svého psa jakýkoliv cvik v poslušnosti!

100% záruka vrácení peněz

Je mi jasné, že koupit si něco přes internet je dost ožehavá záležitost. Co když to nebude stát za ty peníze? Co když je to nějaký podvod? Co když už všechny informace vím a nic nového se nedozvím?

Za svým e-bookem si stojím, dám za něj ruku do ohně. Nicméně pokud se ti z nějakého důvodu nebude líbit, nesplní tvá očekávání, tak mi stačí jen napsat email. Nemusíš mi nic vysvětlovat, uvádět žádné důvody a já se nebudu ptát. Pošlu ti zpátky peníze a bude to vyřízené.

Mimochodem, nabízím tuhle možnost u všech svých produktů už více než pět let a i přes tisíce prodaných e-booků, videí a kurzů ji ještě nikdo nevyužil. Na kvalitu mých věcí se můžeš opravdu spolehnout.

A kdo že jsem já?

Jmenuju se Honza Farkač. Trénink psů si mě našel jako moje životní poslání. Nic mi nedělá větší radost, než pomáhat psům a jejich lidem, aby si lépe rozuměli a dokázali spolu zdánlivě neuvěřitelné věci. 

Kromě mých závodních úspěchů s mou tervuerenkou Finkou a stovek úspěšně složených zkoušek mých klientů jsem napsal už čtyři e-booky o poslušnosti a zkouškách, vytvořil deset videí a také skvělý systém online tréninků. V nepolsední řadě jsem také zorganizoval a se svými klienty prožil už sedm zkoušek, kde jsem nasbíral zkušenosti právě pro napsání tohoto e-booku.